Гръцкият тенисист Стефанос Циципас стана вторият сигурен полуфиналист на финалния

...
Гръцкият тенисист Стефанос Циципас стана вторият сигурен полуфиналист на финалния
Коментари Харесай

Стефанос Циципас срази Александър Зверев и е на 1/2-финал в Лондон

Гръцкият тенисист Стефанос Циципас стана вторият сигурен полуфиналист на финалния шампионат на ATP в Лондон. Във мач от група " Андре Агаси " Циципас се наложи безапелационно на германеца Александър Зверев с 6-3, 6-2.

Първият сет беше равносилен. Въпреки леките съмнения в петия гейм Циципас нанесе първи решаваща удар и проби за 5-3. След това той елементарно затвори частта на свое подаване.
 Рафаел Надал обърна Даниил Медведев в извънреден мач в Лондон
Рафаел Надал обърна Даниил Медведев в извънреден мач в Лондон

Испанецът избави мачбол при 1-5 в третия сет

Това постави начало на цялостната доминация на Циципас до края на срещата. Той проби още в първия гем, вземайки самодейността. Нов брейк за 4-1 дефинитивно постави завършек на интригата. Зверев съумя да вземе още един гейм, едвам направи загубата по почетна.

Това е втора победа за Циципас и той има сетово съответствие 4:0. Той и не може да бъде преместен от Рафаел Надал и Даниил Медведев, с което е сигурен участник в идната фаза. Преди последните срещи Зверев има една победа и съответствие 2:2, Надал е също е с един триумф и 2:3. Медведев също има късмет да продължи, само че би трябвало да реализира двусетова победа против Зверев и Надал да загуби от Циципас.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР