Гръцкият Розуел или Инцидентът с НЛО в Аталанти …Извънземни в

...
Гръцкият Розуел или Инцидентът с НЛО в Аталанти …Извънземни в
Коментари Харесай

Гръцкият Розуел или Инцидентът с НЛО в Аталанти

Гръцкият Розуел или Инцидентът с НЛО в Аталанти …„ Извънземни в Аталанти “ или „ Инцидент с НЛО в Аталанти “ се смята за най-важния уфологичен случай в Гърция и един от най-мистериозните случаи в Европа.Има доста малко информация за този случай и съвсем цялата история е взета от къс отчет на гръцката войска.В този отчет се показва, че в нощта на 2 септември 1990 година флотилия от 12 до 17 неидентифицирани летящи обекта е видяна на няколко места над гръцкия континент.След като прелита над Пелопонес, флотилията се насочва на север. Около 21:30 часа, по време на полет над град Аталанти, намиращ се на към 150 км северозападно от Атина, един от НЛО се отделя от структурата на флотилията.
Няколко очевидци загатват, че явно е имал някакъв проблем, защото той е трансформирал цвета си на червен и по-късно се е запалил.В същото време, избухват три доста мощни детонации в небето и се чуват оглушителни железни шумове.Според очевидци, обектът е кацнал в спешен режим на върха на рид, където има дребна черква, ситуирана на няколко километра от Аталанти и на към 1 км от село Мегаплатанос, заради което този случай от време на време се назовава „ Инцидент с НЛО в Мегаплатанос ”.

 1 - Гръцкият Розуел или Инцидентът с НЛО в Аталанти
Местните поданици, които следят „ рухването на НЛО “ от разстояние към 1 километър, незабавно рапортуват в полицията за протичащото се, само че през нощта е доста мъчно да се стигне до мястото на случая заради сложния терен.След като НЛО каца, останалата част от флотилията на НЛО застава неподвижно в небето над същия рид, евентуално, в явен опит да отбрани кацналия НЛО.Концентрацията на всички светещи НЛО над хълма осветява региона толкоз доста, че разрешава на наблюдаващите, основно фермери, да виждат обектите доста добре. Те разказват НЛО като кръгли и релативно дребни по мярка, не по-големи от трактор.Според един от очевидците, които съумяват да се приближат до мястото на кацането, те са видели доста странни хуманоиди на хълма, които като че ли ремонтират машината си.Четете още: Още детайлности за Инцидента с НЛО в гората РендлешамЦелият случай от кацането на хълма до завършването на ремонта продължава от 21:30 часа до 3:00 часа сутринта. Хуманоидите съумяват да поправят галактическия транспортен съд и да го вдигнат във въздуха, след което цялата флотилия от НЛО незабавно полита. Жителите не губят време и на идната заран всеобщо посещават мястото.

 Снимка с доста неприятно качество, демонстрира изгорялата трева на върха на рид
Снимка с доста неприятно качество, демонстрира изгорялата трева на върха на хълмТе откриват, че тревата на върха на хълма е изгоряла, а земята е толкоз гореща, че даже на сутринта от нея излиза пушек. На мястото, където е ремонтиран НЛО, хората откриват предмети като кабели, железни елементи и един неясен артефакт, който наподобява на морска гъба.

 Предполага се, че това са някои от частите, открити на хълма
Предполага се, че това са някои от частите, открити на хълмаСкоро по-късно гръцката войска идва в региона, отделя терена, събира всички артефакти и проучва почвата. След това излиза упоменатият отчет, в който главно внимание е отделено на детайлите за НЛО, в това число написа за меден „ щепсел “ с диаметър 11 см, гравиран със знаци, доста сходни на арабски букви.

 4 - Гръцкият Розуел или Инцидентът с НЛО в Аталанти
Към този „ щепсел “ е обвързван меден проводник, изолиран с материал, сходен на коприна, изгорен пластмасов похлупак, железен пръстен и три стоманени пръчки, по 10 см всеки, с комутатор във формата на писмен знак F.Докладът заключава, че останките евентуално принадлежат на остарял сателит, най-вероятно руски, само че тогавашните очевидци отхвърлят да повярват в това, защото странните хуманоиди изхвърчат още веднъж в небето и отлитат дружно с другите извънземни галактически кораби.В самата Гърция случаят постоянно се назовава „ Гръцкият Розуел “.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР