Гръцкият отбор зае ролята на своеобразен първи поставен в United

...
Гръцкият отбор зае ролята на своеобразен първи поставен в United
Коментари Харесай

Тотална доминация: Гърция спечели група А на United Cup; България изпреварва Белгия

Гръцкият тим зае ролята на самобитен първи подложен в United Cup поради най-хубавата комбинирана класация на първите им ракети при мъжете и дамите - Стефанос Циципас (световен номер 4) и Мария Сакари (световна номер 6). Южните ни съседи пък изцяло оправдаха ролята си на един от огромните любимци в шампионата, откакто надвиха изрично над нашата татковина с 4:1 триумфа и по този начин се нуждаеха от единствено още две победи в конфликта си против Белгия, с цел да си подсигуряват първото място в групата и продължаването в идната фаза на надпреварата.

Именно Циципас и Сакари пък осигуриха нужите точки на родината си, справяйки се в поредни сетове със надлежно Давид Гофен и Елизе Мертенс. На всичкото от горната страна, то 18-годишният Стефанос Сакеларидис сервира сензацията в срещата си със Зизу Бергс и по този метод 803-ият в света донесе втори следващ екипен успех на своята селекция.

Въпросните условия пък са добре пристигнали за бъгарския отбор, който оня ден надви над Белгия и в този момент публично ще може изпревари западноевропейците в крайното класиране на групата, заемайки влиятелното второ място. Неприятното е, че нашите сънародници се нуждаеха от спечелването на своя поток, в случай че желаеха да се класират напред в конкуренцията и по този начин присъединяване им завършва, само че те могат само да се гордеят с постигнатото на австралийска земя.

Team Greece are through to the City Finals in Perth - and they are very excited about it!
— United Cup (@UnitedCupTennis)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР