Гръцките власти заявиха, че въвеждат по-строги мерки за карантина по

...
Гръцките власти заявиха, че въвеждат по-строги мерки за карантина по
Коментари Харесай

В Гърция ще свалят регистрационни номера по Великден

Гръцките управляващи обявиха, че вкарват по-строги ограничения за карантина по време на празниците, като ще бъдат сложени пропусквателни пунктове по главните автомагистрали, на пристанищата и на всички други пътни артерии, с цел да предотвратят нарушавания на карантината към православния Великден, написа гръцкото издание Kathimerini.

Заместник-министърът по спешните ограничения Никос Хардалиас съобщи на конференция, че новите ограничения към този момент са влезнали в действие и предизвести, че всички, които се опитат да изоставен градовете, с цел да стигнат до провинцията, ще бъдат глобявани с 300 евро и регистрационните номера на колите им ще бъдат краткотрайно сваляни.

Същите ограничения ще важат и за летищата, пристанищата, железопътните гари и рейсовете, където единствените хора, които ще могат да пътуват са тези с непрекъснат адрес, които се пробват да се завърнат по домовете си. Междувременно се не разрешава пътуването сред островите в страната, с изключение на по медицински аргументи. Мерките ще останат в действие до 27 април, съобщи организация " Фокус ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР