Гръцките сили за борба с тероризма са арестували тази сутрин

...
Гръцките сили за борба с тероризма са арестували тази сутрин
Коментари Харесай

Арестуваха гръцки депутат от крайнодясна партия, призовавал за военен преврат

Гръцките сили за битка с тероризма са арестували тази заран в Атина депутата от крайнодясната партия Златна зора Константинос Барбарусис, оповестява в. " Катимерини ".

Барбарусис се укрива от петък, откакто прокуратурата го упрекна в държавна измяна, предава Българска телеграфна агенция.

По време на дебатите по вота на съмнение към държавното управление поради съглашението за новото име на Македония в петък Барбарусис прикани " военното управление на страната " да арестува министър-председателя Алексис Ципрас, министъра на защитата Панос Каменос, както и президента Прокопис Павлопулос, с цел да " предотврати измяната ", за каквото той счита контракта за името.

Заради изявлението на Барбарусис ръководителят на Народното събрание забрани на Златна зора да взе участие в дебатите за съмнение на държавното управление и упрекна партията в подстрекателство към принуждение.

Междувременно управлението на Златна зора изключи Барбарусис поради " отклоняване от позициите на партията ".

В петък медиите оповестиха, че Барбарусис е бил задържан, само че " Катимерини " показва, че той се е укривал и е бил арестуван едвам тази заран. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР