Гръцките фермери отново са в стачна готовност и паркират трактори

...
Гръцките фермери отново са в стачна готовност и паркират трактори
Коментари Харесай

Кратки новини

Гръцките фермери още веднъж са в протестна подготвеност и паркират трактори край централната автомагистрала. Земеделците притискат държавното управление за отстъпки и се заканват за блокади на пътища. Фермерите започнаха да слагат селскостопанска техника наоколо до централната автомагистрала Солун-Атина

Спират мигранти със пукотевица

Унгарски чиновник по сигурността изстреля три предупредителни изстрела, откакто към 60 мигранти се пробват да пробият път през контролно-пропускателен пункт на южната граница на страната членка на Европейски Съюз със Сърбия. Никой не е ранен при случая, разяснява представителят на полицията Силвия Сабо.

Скопие се бори против мръсния въздух

Правителството на Северна Македония съобщи, че вкарва незабавни ограничения в столицата Скопие и западния град Тетово за да отбрани хората от извънредно високите равнища на замърсяване на въздуха. Властите обявиха, че ще понижат потреблението на служебните коли на половина и подреди да се обезпечи заслон за бездомните хора и да се усилят услугите на спешна помощ.

Затягат разпоредбите за " зелена карта "

Върховният съд на Съединени американски щати даде зелена светлина на администрацията на Доналд Тръмп да приложи нови правила, които заплашват правото на непрекъснато жителство в Съединени американски щати, известно още като " зелена карта ". Съгласно новите правила имиграционните управляващи могат да отхвърлят зелени карти на имигранти, преценени като евентуални ползватели на обществени помощи.

Хафтар не се отхвърля от войната

Говорителят на военачалник Халифа Хафтар Ахмед ал Мисмари намерено съобщи, че силите на Хафтар търсят военно решение вместо политическо в продължаващата либийска рецесия. " Решението на казуса в Либия не е в политически средства, а със мощ на оръжието ", съобщи Мисмари.

Пожар изпепели пристанище

Най-малко осем души са починали при огромен среднощен пожар, който унищожи и повреди десетки лодки в яхтено пристанище в американския щат Алабама. Огънят се е популяризирал доста бързо, до момента в който хората са спели на лодките си в " Джаксън парк " в гр. Скотсбъро. Засега не е ясно какво е провокирало пожара.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР