Гръцката полиция продължава усилено да издирва убийците на разследващия журналист

...
Гръцката полиция продължава усилено да издирва убийците на разследващия журналист
Коментари Харесай

Полицията усилено издирва убийците на гръцкия разследващ журналист Йоргос

Гръцката полиция продължава интензивно да търси убийците на проверяващия публицист Йоргос Карайваз. Водещата версия е, че е бил погубен поради разкрития, свързани с проведената престъпност.

Гръцките медии разпространиха видео от камера за наблюдаване на трафика, снимала убийството и двамата причинители. Свидетели дават показания пред полицията.

, като наоколо до мястото се намирали няколко лица, които видели разстрела.

Издирването продължава.

Топ служители на реда от отдел убийства споделят в медиите, че всички детайли на убийството демонстрират добре проведена акция, за която евентуално са употребявани чужденци.

Колегите на Карайваз поддържат в медиите версията, че убийството не е по персонални претекстове. Според публицистите Карайваз достигнал в следствие информация за проведената престъпност, която е и наредила убийството.

По разпореждане на премиера Кириакос Мицотакис всички опитни служители на реда от отдел „ Убийства “ проверяват премахването на журналиста.

Цяла Европа е шокирана от жестокото ликвидиране на гръцкия публицист.

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен написа в персоналния си профил: „ Убийството на публицист е непоносим нерешителен акт “
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР