Гръцката полиция глобява за липса на маски в личните автомобили.

...
Гръцката полиция глобява за липса на маски в личните автомобили.
Коментари Харесай

Гърция: 300 евро глоба за липса на маска в колата

Гръцката полиция глобява за липса на маски в персоналните коли. Две хиляди евро е наказването за антирадар, съобщи Българска национална телевизия.

Пътна полиция в Гърция предизвестява, че към момента е в действие наредбата за наложително носене на маски в персоналните коли. Пътуването без маска е възможно и не предстои на глоба единствено в случай че в автомобила пътуват родственици, които живеят на един адрес. Нарушението се санкционира с санкция от 300 евро за всеки пасажер.

Строго се следи за позволения брой на пасажери в леките коли. Максимално е възможно да пътуват двама пасажери и водачът, без значение от марката на персоналния автомобил. Повече пасажери се позволяват, в случай че в колата пътуват деца на фамилията. За тези нарушавания санкцията още веднъж е 300 евро на всеки в автомобила.

През миналата седмица, оповестяват от полицията, че са зачестили случаите на санкционирани водачи за антирадар устройство. Паричната санкция е 2000 евро. В мощ е вечерният час, като в интервала от 0.30 ч. до 5.00 ч. сутринта се пътува единствено при последна нужда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР