Грациозна черна пантера е една от най-сексапилните футболни половинки в

...
Грациозна черна пантера е една от най-сексапилните футболни половинки в
Коментари Харесай

Черна пантера ръмжи на Меледже

Грациозна черна пантера е една от най-сексапилните футболни половинки в българската Първа лига. Тя топли леглото на бъдещата нова звезда на " Левски " Яя Меледже. Халфът към този момент напусна " Ботев " (Пловдив) и се чака всеки миг да облече синята фланелка.

Котдивоарският гений се фука със ужасно шоколадово гадже. Нейното име е Нели Сафиату Уатара и двамата са пристигнали дружно в България. Преди това са живели в Абиджан, който е най-големият град в Кот д'Ивоар.

Пантерата има какво да покаже

Яя е единствено на 20 години, само че към този момент впечатли с изявите си за " канарчетата ". Той не се отделя от своята обичана. " Обичам те за цялостен живот ", написа й той в една от обществените мрежи. Вижда се, че халфът обгрижва непрекъснато пантерата. След тренировки той влиза в кухнята и подготвя обичаното й ядене - спагети.



Всъщност, самата Нели изръмжала на Меледже, че не желае повече в Пловдив и настояла двамата да се реалокират в столицата. Тя се оказала огромна почитателка на балканските ритми и харесвала нощните чалга заведения. Футболното гадже сложило ултиматум на Яя да си търси тим от София.

Меледже готви спагети на обичаната си

Играчът към този момент е напълно благосъстоятелност на " Септември ", само че е мощно мечтан на " Герена ". Ако прехвърлянето бъде финализиран тези дни, то тимът на нежните половинки ще се снабди с екзотична хубавица. Любопитното е, че Черна пантера е прозвището и на световноизвестната манекенка Наоми Кемпбъл.

" България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР