До събота Метеорологичната служба показва, че южната част на Англия

...
До събота Метеорологичната служба показва, че южната част на Англия
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Събота може да бъде най-горещият ден от годината досега, тъй като температурите ще достигнат 26C

До събота Метеорологичната работа демонстрира, че южната част на Англия може да види върхове до 26C. Досега най-горещата температура, записана тази година, беше в Сантън Даунхам в Съфолк, където предишния четвъртък беше 23,4C.

Прогнозът сподели, че високото налягане ще се издига на север през цялата седмица и ще донесе повече по-топли и сухи условия след банкови празници през уикенда.

Метеорологът от Met Office Ейми Бокота сподели: „ Предвижда се високо налягане да господства в Обединеното кралство през останалата част от седмицата и през уикенда.

„ Високо налягане носи изсъхнало и устойчиво време и с топъл въздух над Обединеното кралство това ще даде някои приятни топли температури. Има огромна убеденост, че високото налягане ще продължи до уикенда.

„ Очаква се температурите да се повишат през идващите няколко дни, с евентуален пик в събота. “

Шотландия и Северна Ирландия също ще се насладят на по-топло пролетно време, като в събота в Глазгоу също се предвиждат 2...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР