Гран При на Виетнам във Формула 1 този година няма

...
Гран При на Виетнам във Формула 1 този година няма
Коментари Харесай

Отмениха Гран При на Виетнам

Гран При на Виетнам във Формула 1 този година няма да има. Организаторите оповестиха това публично. По този метод надпреварата в азиатската страна става общо 13-та жертва на ковид пандемията от автентично плануваните 22 съревнования за 2020 година. Освен кръга във Виетнам анулирани бяха още и тези в Австралия, Азербайджан, Бразилия, Канада, Китай, Мексико, Монако, Нидерландия, Съединени американски щати, Сингапур, Франция и Япония.

Първото в историята съревнование по улиците на Ханой трябваше да се организира през април месец, само че бе отсрочено поради експлоадирането на световната ковид пандемия. Организаторите въпреки всичко не изгубиха вяра за дебют в календара макар компликациите по организирането на улично съревнование в изискванията на пандемия. Все отново уредниците нямаха различен избор, с изключение на да анулират своята дебютна конкуренция.

" Няма да можем да приветстваме най-вълнуващите и влиятелни серии на планетата във Виетнам през 2020 година поради COVID-19 пандемията. Това е доста мъчно решение за нас, само че бе единственото допустимо решение след деликатно разглеждане на всички условия. Благодарим за поддръжката и разбирането в този нерешителен интервал ", се споделя в изказването на промоутъра на конкуренцията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР