Гражданските организации „БГ мрежа“ и „Съединение“ се обявиха в подкрепа

...
Гражданските организации „БГ мрежа“ и „Съединение“ се обявиха в подкрепа
Коментари Харесай

Граждански организации в подкрепа на Радев срещу правителството

Гражданските организации „ БГ мрежа “ и „ Съединение “ се оповестиха в поддръжка на Румен Радев за целите във вътрешната и външна политика на страната. Организации ще предложат обща декларация за присъединяване в политическия живот на страната през юни.

Според Румяна Ченалова мирът не може да се реализира с оръжие. България няма място в този боен спор и поддържаме президента в тезата му, че това ще докара до гибел, заличаване и стопански срив, уточни тя. Тя настоя държавното управление да застане зад националните ползи и да вземе ограничения, тъй като България е изправена пред тежка икономическа и енергийна рецесия. Тя нападна кабинета, че не извършил нито едно от обещанията си.

„ Време е за обединяване на цивилен и неправителствени организации, за действителното им присъединяване в ръководството на страната. Настояваме да бъде чуто мнението на елементарните жители по рецесиите на деня “, сподели Ченалова.

„ Крайно време е да се промени политическият модел. Гражданският ни план ще стане политически с хоризонтална конструкция и няма да има водач “, добави ръководителят на „ Съединение “ Димитър Петров.

Организациите са изготвили позиция до президента, Министерския съвет и Народното събрание, в която показват мнението си по най-наболелите въпроси пред страната сега.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР