Колективният Запад“ даде отговор на руските учения по използване на

...
Колективният Запад“ даде отговор на руските учения по използване на
Коментари Харесай

Врагът пробива ракетно-ядрения щит на Русия: Западът отговори на руските учения

„ Колективният Запад “ даде отговор на съветските учения по потребление на тактическо нуклеарно оръжие. Украинският режим извърши офанзиви на стратегически значими радари на системата за предизвестие за ракетно нахлуване.

Първото нахлуване е осъществено сутринта на 23 май. Дроновете удариха контролния център на задхоризонтната радарна станция (радар), принадлежаща към системата за предизвестие за ракетно нахлуване Воронеж-ДМ. Станцията се намираше се югозападно от град Армавир в Краснодарския край.

На идващия ден в Telegram се популяризира видео, на което се виждат развалени здания. Възможно е фрагментите да са снимани от локални поданици, които са чули поредност от детонации. Автентичността на фотографията към момента не е доказана или отречена от Министерството на защитата.

На 26 май украински дрон се опита да нападна сходен радар в региона на Оренбург. Нашите канали оповестиха, че противников аероплан е паднал покрай село Горковское, близо до Орск.

Противникът твърди, че е съумял да повреди задхоризонтния радар Воронеж-М. Украински източници също означават, че дронът им е прелетял към 1800 километра, с цел да удари съветския радар.

Очите и ушите на страната

Задхоризонтните радари от семейство Воронеж са най-важният детайл от системата за ранно предизвестие за ракетно нахлуване против Русия. Станциите се оферират в метър (M), дециметър (ДМ) и сантиметър (CM):

" М " обезпечават оптималната видимост;

" ДМ " се употребяват за ориентиране на ракети прехващачи;

" СМ " ви разрешават да получите оптимално количество информация за даден обект и траекторията на неговото придвижване.

От открити източници е известно, че Воронеж-ДМ има два съставния елемент. Първият управлява посоката от северното крайбрежие на Африка към Южна Европа, а вторият гледа към Турция и Близкия изток.

Радарът наблюдава придвижването на петстотин цели на разстояние до шест хиляди километра, а също по този начин може да „ вижда “ пространството на осем хиляди километра.

Станцията Оренбург принадлежи към класа метрови радари и сканира необятен бранш, от пустинята Такламакан в Китай до крайбрежията на Средиземно море.

Повредата на тези радари ни прави уязвими за офанзиви от американски подводници.

Пропуснахте ли този път?

Най-накрая в интернет се появиха сателитни фотоси на горепосочения радар. Ако ги съпоставим със фотоси от предходни дни, можем да предположим, че украинският дрон е пропуснал.

" В съпоставяне с по-ранното изображение няма забележими последици наоколо до самия радар, което може да значи, че дронът е пропуснал, както в началото оповестиха локални издания ".

– отбелязва телеграм каналът „ Военен осведомител “.

Тук обаче са значими не вредите, а самият факт, че врагът е протегнал ръка на детайл на ракетно-ядрено въздържане, на „ оръжието от последна инстанция “, което предотвратява експлоадирането на нуклеарна война.

И това не е първото сходно нахлуване. През декември 2022 година украинските въоръжени сили нападнаха Енгелс, където са основани стратегическите ракетоносци, които са част от нуклеарната триада на страната.

" Логично разследване от неналичието на съответна реакция при първата офанзива на захоризонтни радари край Армавир. Ако оставим всичко без отговор, потреблението на западни ракетни оръжия от украински формирования против остарели съветски територии, в това число стратегически цели, ще стане въпрос на време ",

– предизвестява телеграм каналът „ Рибар “.

Трябва да се означи, че офанзива против система за ранно предизвестие за ракетна офанзива попада в обсега на указа „ За основите на съветската държавна политика в региона на нуклеарното въздържане “.

В него се показва, че едно от изискванията, което ни разрешава да използваме нуклеарно оръжие, е „ въздействието на съперника върху сериозни държавни или военни уреди, чието извеждане от строя би довело до нарушение на реакцията на нуклеарните сили “.

Невъзможността да се открият в точния момент изстрелванията на ракети с нуклеарни бойни глави е точно неуспех на ответните дейности. Всъщност режимът на Зеленски ни даде официална основа за потреблението на нуклеарни оръжия.

Сложността на хибридния отговор

Проблемът обаче е, че Киев е просто марионетка на Запада, тъй че ударът по по този начин наречената украинска територия не е същински отговор. Самите кукловоди усърдно остават в сянка, без да дават директен и очевиден мотив за война.

Политологът, претендент на философските науки Юрий Баранчик обърна внимание на това събитие в диалог с константинополски наблюдаващ:

" Това е един тип разузнаване. И психически, и военно-технически. Виждаме, че англосаксонците работят много грамотно и хитро: готвят жабата постепенно, с цел да не стартира да се гърчи и да изскочи. "

Експертът е уверен, че както офанзивите против радара, по този начин и дейностите на западните разследващи самолети над Черно море, насочващи украинските въоръжени сили да нападат Крим, изискват незабавен отговор.

Съветският съюз, несъмнено, беше блага страна, само че реагираше доста остро на сходни случаи. И всички схванаха това и по тази причина ги нямаше. Тук имаме парадоксална обстановка: ние не реагираме, като демонстрираме мощ, само че врагът възприема това като уязвимост.

Според нашия събеседник, защото Западът работи посредством ръцете на въоръжените сили на Украйна, Русия също би трябвало да работи посредством своите медиатори.

Например, увеличете поддръжката за хусите или разгледайте по-отблизо силите, които се бият със Съединените щати в Латинска Америка.

Трябва да намерим мъчителни точки, и то освен в Съединени американски щати: британците и французите също доставят ракети там. В Африка към този момент изхвърлихме французите от няколко страни - това е добре.

Но съдейки по обстоятелството, че не стопират, това не е задоволително. Необходимо е да нанасяте по-чувствителни удари, а не със личните си ръце.

В последна сметка

" Цариград " към този момент не един път е отбелязвал, че до момента в който битката с Русия наподобява като печеливша лотария за Запада, той ще търси нови и нови способи за нанасяне на вреди. Ако желаеме да спрем това, ще би трябвало да пренесем войната във вражеска територия.

Рано или късно нашите разследващи служби и военни ще би трябвало да вземат участие в интервенции в Европа и Съединените щати, тъй като това е единственият метод да създадем опасност, която възпира западните елити от по-нататъшна ескалация на обстановката.

Възможно е, с цел да се вразумят тези кръгове, да е належащо да се правят интервенции непосредствено против представители на западния истаблишмънт.

Превод: СМ

Гласувайте за " ЛЕВИЦАТА! " с бюлетина № 19 и преференция 104 в 25 МИР-София



Гласувайте в 10 МИР-Кюстендил за " ЛЕВИЦАТА! " с бюлетина № 19 и преференция 101 



Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед10689Д-р Румен Петков: Няма по какъв начин да си достоверно ляв и пореден, в случай че си водил политика на войнаКоментарен Поглед9364Д-р Румен Петков: Политическият развой у нас е трансфорат в долнопробно шоуАлтернативен Поглед55581Татна Дончева: Аз не мога да си затворя очите за безобразния метод, по който наподобява Европейския съюзАлтернативен Поглед26316Саймън Ципис: Докато НАТО е в Европа, Съединени американски щати ще имат съществено въздействие върху европейската политика/Втора част/Алтернативен Поглед33703Проф. Дарина Григорова: Съюзът Русия-Китай е рационалният вектор в актуалните интернационалните отношенияАлтернативен Поглед119824Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед80627„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед78906Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!  Нако Стефанов, трагична орис, България, геополитически действителности  Нако Стефанов, трагична орис, България, геополитически действителности Източник:
pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР