Гражданите срещу „Топлофикация“, но този път не за надписани сметки,

...
Гражданите срещу „Топлофикация“, но този път не за надписани сметки,
Коментари Харесай

Заради ремонт на „Топлофикация“ е блокиран достъпът до входове на столичани

Гражданите против „ Топлофикация “, само че този път не за надписани сметки, а поради блокиран достъп до входовете им поради разрушен паркинг, който стои разкопан към този момент 4 месеца. И това не е всичко. Жителите на столичния квартал "Илинден " нямали топла вода доникъде на септември и до през днешния ден не знаят по кое време ще бъде възобновен паркинга, споделя Нова телевизия.

След като схванаха за репортаж на Нова телевизия обаче, от „ Топлофикация” сложиха мостчета, по които да минават жителите от паркинга към входовете на блокове. Стеснен е и периметърът на оградата.

„ Не съм виждал толкоз служащи тук. Работиха бързо, сложиха бордюри. Сложиха мостчета, понаместиха оградите. Тук имаше и доста боклуци”, показа пред "Здравей, България " домоуправител на един от блоковете.

Жителите на квартала споделиха, че достъпа на жилищните кооперации е бил стеснен. Ремонтът е станал причина за два случая – жена е със счупена ръка след рухване, различен пък с навехнат гален. Ремонтът рефлектирал върху активността на дребните бизнесмени в региона.

„ Имаме гаранционен период. Паркингът трябваше да бъде завършен края на септември. Не беше завършени поради механически проблем – когато поставяме новите тръби на „ Топлофикация”, те са свързани със система за течове и повреди. За паркинга имахме проблем, тази система даде недостатък. Имаше огради тук непрекъснато, регистрирам, че стесняваха пътя до входовете, само че по никакъв метод не компрометираме благоденствието на хората ”, изясни Ирен Димитров – представител на компанията – реализатор. Той акцентира, че ремонтът ще завърши до края на седмицата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР