Графика на Журнал дю диманш, която сравнява началните рейтинги на

...
Графика на Журнал дю диманш, която сравнява началните рейтинги на
Коментари Харесай

На Макрон му паднал рейтингът, защото искал да промени страната

Графика на " Журнал дю диманш ", която съпоставя началните рейтинги на последните трима президенти на Франция

Говорителят на френското държавно управление Кристоф Кастанер изясни внезапния срив на доверието към френския президент Еманюел Макрон с неговото предпочитание да промени страната си. По телевизия BFM TV той сподели: Да, има компликации. Но за ръководството на страната не трябва да се гледат единствено допитванията до публичното мнение. Тук сме, с цел да променим страната. Решихме да се движим напред, като поехме рисковете и знаейки, че ще бъде мъчно. “
По думите на Кастанер „ трансформацията на страната постоянно значи избрани опасности и някаква степен непопулярност “. „ Президентът на Франция бе определен с болшинство от гласовете и хората, дали своят вот за него чакат (промени). Тук сме, с цел да използван тези промени в живота “, изясни представителят.
Според последно изследване на публичното мнение на института ИФОП, оповестено през вчерашния ден от в. „ Журнал дю диманш “, Макрон е надминал по непопулярност своите прародители за първите месеци на ръководство. Одобрението за него е паднало от 62% на 40%, до момента в който Франсоа Оланд е слязъл от 61% на 54%, а Никола Саркози даже е отбелязал напредък от 65% на 69%.
Амбицията на Макрон да промени Франция е обяснена в неговата книга „ Революция “, излязла наскоро и на български език.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР