Градският съвет на БСП в Пловдив сне политическото си доверие

...
Градският съвет на БСП в Пловдив сне политическото си доверие
Коментари Харесай

БСП-Пловдив сне доверието си от Нинова и я обвини в гьобелсов подход

Градският съвет на Българска социалистическа партия в Пловдив сне политическото си доверие от националното управление на партията. До това се стигна, откакто преди ден Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия изиска пловдивският предприемач Георги Гергов да бъде изключен от партията.

Решението за снемането на доверието било взето на онлайн съвещание. " Мотивите за единомислещото решение на пленума са: редовно нарушение на Устава на Партията, некадърно управление на Българска социалистическа партия и целеустремено основаване на спорове, зад които проличава блян към намаляване на партията. В годината на два значими избора това държание подсигурява поредна загуба за Българска социалистическа партия, което е изменничество към традициите и правилата на 130-годишната ни история ", оповестиха от градския съвет на партията.

Те показват, че няма да разрешат " с Гьобелсов метод да бъде унищожена концепцията ни и партията ни ".

" Втората по величина организация в страната, каквато е пловдивската, остро реагираме на възприетата от националното управление процедура да оповестява за взети решения през медиите ", написа още в позицията им, като мотивът е точно решението на управлението за Гергов.

" Социалистите от региона и страната не могат и не трябва да останат безучастни против това надменно тъпчене на уставните правила и правила, които са организационният и честен пиедестал на Българска социалистическа партия. Нямаме право да мълчим и да сме съучастници в унищожаването на социалистическата традиция, на антифашистката памет и на русофилска линия ", приключват пловдивските социалисти.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР