Градската управа на Ню Йорк изненадващо обяви нова обществена услуга,

...
Градската управа на Ню Йорк изненадващо обяви нова обществена услуга,
Коментари Харесай

Ню Йорк демонстрира готовност за ядрена заплаха

Градската администрация на Ню Йорк изненадващо разгласи нова социална услуга, която да е в помощ на жителите на мегаполиса при положение на нуклеарна заплаха. От отдела за ръководство на изключителните обстановки в града подчертаха, че вероятността от случай с нуклеарно оръжие в Ню Йорк или наоколо е доста ниска. Въпреки това е декларирано, че е значимо хората да са наясно какви стъпки би трябвало да подхващат за своята сигурност.

" Мениджмънтът за изключителни обстановки в град Ню Йорк разполага с голям брой безвъзмездни запаси за нюйоркчани, с цел да се приготвят за изключителни обстановки, в това число някои събития без предизвестие. Тъй като заканите не престават да се развиват, значимо е жителите на Ню Йорк да знаят, че се приготвяме за всевъзможни непосредствени рискове и им предоставяме ресурсите, от които се нуждаят, с цел да останат в сигурност и осведомени ", разяснява комисарят по ръководство на изключителните обстановки в Ню Йорк Зак Искол.

Трите основни стъпки, които се предлагат при нуклеарна опасност са " Влез вътре ", " Стой вътре " и " Останете на линия " .

Управата на Ню Йорк работи в съдействие с няколко локални, щатски и федерални организации, с цел да обезпечи по-добра организация и реакция при изключителни обстановки. Създаден е специфичен уебсайт, в който има информация и препоръки за реагиране при терористични офанзиви и други събития без предизвестие, в това число нуклеарни

Жителите на Ню Йорк също по този начин се предизвикват да се записват за приемане на безвъзмездни незабавни сигнали на желания от тях език.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР