Грабежът на инкасо автомобила в София в началото на годината

...
Грабежът на инкасо автомобила в София в началото на годината
Коментари Харесай

Грабеж на инкасо автомобил в София се оказа инсценировка

Грабежът на инкасо автомобила в София при започване на годината е инсцениран от водача, брачната половинка му и негов другар, заяви на брифинг в прокуратурата градският прокурор Емилия Русинова, представена от организация " Фокус ". Престъплението беше осъществено на 27 януари 2017 година към 21:45 часа наоколо до търговски център " The Mall ", като бяха откраднати към 360 000 лева

Още в първите часове след грабежа, главната версия на проверяващите беше точно инсценировка. Днес сутринта са били арестувани и причинителите.

Русинова посочи, че са открити и част от парите, предмет на закононарушението. " Намерените пари са пакетирани по метода, по който са били отнети от инкасо автомобила, с лепенките на съответната компания, което е несъмнено за нас, че те са част от средствата, отнети по време на въоръжения обир. Към днешна дата можем да кажем, че е инсцениран въоръжен обир, защото от събраните доказателства вършим извод, че в него са взели участие водачът на инкасо автомобила, негов другар и брачната половинка на водача ", добави тя.

Русинова уточни, че паричните средства са открити в дома на близка другарка на водача, с която той е имал персонални връзки. За инсценировката водачът на автомобила е дал на своя другар личните си белезници и тиксо.

Така, когато вторият охранител е слязъл от колата, е инценирано нападението, обезвреждането на водача, закопчаването му с белезници и залепянето на устата с тиксо.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР