Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова заяви, че изпращането

...
Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова заяви, че изпращането
Коментари Харесай

Мария Захарова отново заплаши с ядрен сблъсък

Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова съобщи, че изпращането на западни войски в Украйна ще докара до директен конфликт сред нуклеарните сили, предава " Анадолската организация “.

Коментирайки на брифинг в Москва апела на френския министър на защитата Себастиен Льокорню да се прегледа въпросът за разполагането на неядрени " сили за въздържане “ в Украйна, Захарова предизвести, че сходни дейности ще имат " пагубни последствия “.

" Той (Лекорню) не е единственият представител на Запада, който се пробва да " флиртува “ с концепцията за изпращане на непознати войски в Украйна. Практическото осъществяване на тази концепция, знаете до какво ще докара. Мога да повторя за тези който може да е не запомнил: Това ще докара до директен конфликт на нуклеарни сили с пагубни последствия “, акцентира тя.

Лекорню направи забележките в понеделник, когато беше запитан за предлагането на украинския президент Володимир Зеленски за разполагане на войски на НАТО на територията на страната му, като сподели, че е склонен, че съдружниците би трябвало да обмислят такава опция.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР