Говорителят на Районната прокуратура в Пазарджик Пламен Пантов обяви, че

...
Говорителят на Районната прокуратура в Пазарджик Пламен Пантов обяви, че
Коментари Харесай

Искат 10 000 лева гаранция за панагюреца, причинил катастроф...

Говорителят на Районната прокуратура в Пазарджик Пламен Пантов разгласи, че през днешния ден на Белишки ще бъдe повдигнатo обвинениe, ще се вземе и мярка за неотклонение „ парична гаранция” в размер на 10 000 лв.. Ако има предпоставки, той ще бъде пуснат, съобщи.

„ Мярката се дефинира съгласно тежестта на осъщественото закононарушение. В съответния случай текстът, по който е формирано досъдебното произвеждане, планува отнемане от независимост до една година или пробация”, добави представителят.

Пантов посочи още, че ще се извърши инспекция в полицията в Панагюрище какви са аргументите водачът да бъде открит толкоз късно и за какво Прокуратурата е известена за случая със забавяне. Разследването е взето под специфичен контрол от Върховната касационна прокуратура в София.

„ Предстои наблюдаващият прокурор да изготви предложение за взимане на делото под специфичен контрол в Апелативна прокуратура - Пловдив. На този стадий не мога да разясня дали има чадър над него”, изясни Пантов.

По делото ще бъдат назначени видеотехническа, автотехническа и химическа експертизи. По случая към този момент са разпитани и очевидци.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР