Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков във вторник отхвърли европейските предупреждения

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков във вторник отхвърли европейските предупреждения
Коментари Харесай

Кремъл отхвърли предупрежденията на Европа за руската пропаганда

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков във вторник отхвърли европейските предизвестия за " съветската агитация ", като сподели, че всичко, което се опълчва на общоприетата версия на описа, в този момент се дефинира като агитация от Запада.

Песков беше запитан за среща в понеделник сред външните министри на Франция, Германия и Полша , на която те предизвестиха за скок на съветската агитация в европейските страни преди изборите за Европейски парламент през юни.

В диалог с кореспонденти представителят на Кремъл сподели: " Сега е явно, че всевъзможни източници, медии или материали от интернет, които не дават отговор на критериите, не работят в осведомителния мейнстрийм и се пробват да отразяват събитията от разнообразни страни, са незабавно разпознати като пропагандни принадлежности ", добави представителят.

" Това е в безусловно несъгласие с идеалите за свободна преса и още един път показва готовността на управляващите да санкционират медии, които не харесват . Това се случва постоянно в Европа в този момент. "

Западните народи неведнъж са упреквали съветски сътрудници, че употребяват обществените медии и интернет, с цел да популяризират погрешна или подвеждаща информация, с цел да ги подкопаят, да разпространяват Русия или да се пробват да склонят публичното мнение да не поддържа Украйна в нейната битка против Русия.
 Франция разкри голяма съветска дезинформационна акция в Европа
Франция разкри голяма съветска дезинформационна акция в Европа

Русия ускорява напъните да подкопава и има явен интерес от поощряване на разделение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР