Говорителят на френското правителство Габриел Атал заяви в понеделник, че

...
Говорителят на френското правителство Габриел Атал заяви в понеделник, че
Коментари Харесай

Тревога! Франция навлезе в четвърта вълна на коронавирусната пандемия

Говорителят на френското държавно управление Габриел Атал съобщи в понеделник, че страната е навлязла в четвъртата вълна на коронавирусната пандемия, оповестява Ройтерс.

Атал съобщи, че тази нова вълна е " по-бърза " и има с " по-стръмен надолнище " от всички предходни, добавяйки, че " динамичността на пандемията е извънредно мощна ".

Освен това той сподели също, че броят на случаите се е нараснал със " светкавична скорост ", като честотата на заболеваемост се е нараснала с близо 125% за една седмица и 80% от случаите в страната могат да бъдат отнесени към разновидността Делата.

Според него френското държавно управление продължава с новия си проект за битка с Covid инфекциите и облекчение на натиска, под който още веднъж могат да бъдат подложени лечебните заведения, като ще има някои промени - да вземем за пример понижени санкции.

Планът, който включва по-специално условието за " здравна карта " на необятен набор от места като заведения за хранене или кина и прави наложителната имунизация за здравните служащи, регистрира някои от най-строгите противоепидемични ограничения в Европа.

Габриел Атал сподели, че могат да бъдат признати нови ограничения за подкрепяне на битката с вируса, които могат да включват наложителна имунизация за здравните служащи и разширение на " здравната карта " към развлекателния бизнес.

Той още веднъж прикани хората да се имунизират, казвайки, че това " фрапантно " оказва помощ за битката с ковид и призна, че сега " обсегът на имунизацията не е задоволителен " във Франция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР