Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова попита британските власти

...
Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова попита британските власти
Коментари Харесай

Москва: Защо са кремирали котката на Скрипал?

Говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова попита английските управляващи за какво са кремирали домашните любимци на някогашния двоен сътрудник Сергей Скрипал, токсичен на английска земя при започване на месец март.

Скрипал и неговата щерка Юлия бяха открити в безсъзнание. Службите на Острова откриха в дома им следи от отровното вещество, употребявано против тях. Москва попита преди дни за какво няма и диря от домашните любимци в дома, защото това може да даде друга тенденция на следствието.

Говорителката на английското министерство по околната среда разкри, че морските свинчета на семейство Скрипал са били открити мъртви, до момента в който котката е трябвало да бъде умъртвена поради влошеното си положение в резултат на отровата. Кремъл обаче не има вяра на тази версия.

Мария Захарова написа от профила си във Facebook: „ На пръв взор това може да породи следващата порция смешки от сорта „ очистиха значими очевидци “, само че в реалност това са „ значими очевидци “, защото става дума за химическо отровно вещество, което съгласно някои версии, може да е било употребявано в дома на Скрипал “.

Говорителката на съветското дипломатическо ведомство попита за какво са били кремирани животните в дома на Скрипал. Междувременно от Кремъл отхвърлиха появилата се информация в „ Таймс “, че веществото, с което е токсичен сътрудникът, е създадено в град Шихани, Русия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР