Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова покани на диспут

...
Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова покани на диспут
Коментари Харесай

Захарова покани Навални на диспут, а после отказа

Говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова предложения на дебат опозиционера Алексей Навални, а по-късно се отдръпна, оповестяват съветски медии. Дебатите трябваше да се състоят през днешния ден в 17:00 ч. локално време в YouTube канал.

За модератор беше поканен журналистът Алексей Пивоваров, само че през днешния ден сутринта той заяви, че "между страните са зародили различия за нуждата от модерация " и последна сметка той е решил да "излезе от тази история ".

По-късно Пивоваров посочи, че Захарова е отказала да взе участие в диспути с каквато и да било модерация.

Захарова съобщи във Facebook, че при договарянията са почнали да й "поставят условия " за тематиките на дебатите - "две минути за това, две минути за това ".

Навални от своя страна показва, че "дебати без водещ са необичайно нещо ", само че е подготвен да взе участие и без водещ. Точно в този миг Захарова се е отдръпнала от договарянията.

Поканата за диспута беше отправена, откакто опозиционерът загатна името на Захарова в предаването си "Русия на бъдещето " в своя канал в YouTube. Той я укори за упреците й против съветски жители, останали в чужбина без опция да се приберат поради анулация на полети по отношение на пандемията от ковид.

Във Facebook той Навални я назова "информационна прислуга " и я прикани да не го бърка с "началниците си от "Единна Русия ", които заобикалят диспути без предварлително готови въпроси.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР