Говорих с доста хора - тук и в Европа. Нямаше

...
Говорих с доста хора - тук и в Европа. Нямаше
Коментари Харесай

Сираков: "Левски" намери правилния треньор

" Говорих с много хора - тук и в Европа. Нямаше нито едно негативно мнение за Славиша Стоянович. Мисля, че " Левски " откри верния треньор! " С тези думи притежателят и президент на клуба Наско Сираков показа словенеца, който се завръща на треньорския пост при " сините ", откакто имаше към този момент един престой - от юли 2018 до януари 2019 година

Договорът на Стоянович е за две години, а забавното е, че той към този момент ще се води състезателен шеф и треньор. Причината е, че " Левски " още не е прекратил връзките си с Петър Хубчев. Очаква се това да стане до дни. Първо " Левски " би трябвало да подпише спонсорски контракт, а с първия транш от сумата по него ще бъдат уреден и финансовата част по разтрогването с Хубчев и екипа му.

" Славиша доста държи на " Левски " и обича клуба. Явно преди две години се е заразил със " синята " концепция. Смята, че има незавършена работа тук. Сега попада в извънредно тежък миг за клуба. Включително и със инфектираните с ковид. Но очевидно би трябвало и през това да минем. Той иа мен и целия клуб зад тила си! Никакви условия не са му поставяни, с изключение на да прави тим за идната година. И да избегнем старите неточности в селекцията. Ще взимаме към този момент играчи, за които сме 100% сигурни, че ще ни свършат работа ", съобщи Сираков. Той изясни, че тимът е разхлабен до петък. " Тогава ще забележим кой е оживял и да почваме да упражняваме ", добави с доза горчив комизъм притежателят на " Левски ".

Стоянович призна, че първата компликация, пред която се изправя, е невъзможността да тренира целия състав в актуалната турнирна пауза. А и футболистите, ангажирани с националните обединения, се връщат на 19 ноември, а единствено два дни по-късно - на 21-ви е дербито против " ЦСКА-София ".

" Щастлив съм, че съм тук. Много хора ме питат дали съм вманиачен, че се съгласявам да повеждам тима в този момент, че няма пари в клуба и така нататък Но има нещо доста повече от пари - страсти, има хора, които обичат " Левски " и оказват помощ със финанси на клуба. Ще опитаме да изкараме " Левски " на верния път и нагоре в класирането. Сега не е време за тежки приказки, а за работа. Гледам на това, като на огромен късмет за мен и за тима да си свършим работата. Със сигурност има неща, които могат да се поправят и подобрят. Трябва повече гъстота на терена. Повече сила и експанзия. Сега виждам някаква мудност в играчите. До декември ще е доста тежко - имаме сложна стратегия, в този момент и обстановката с COVID-19. Все по този начин обичам рокендрола и ще желая да виждам рокендрол на терена. Но и дисциплинираност! Един футболист не може да си разреши да играе в един мач, а идващите 2-3 да го няма никакъв на терена. Имаме забавни млади играчи, само че всички би трябвало да дават повече. Този сезон ще се опитаме да консолидираме тима и да гледаме към идващия сезон ", съобщи Славиша Стоянович. Той чака от Словения да дойде негов помощник-треньор, само че ще продължи да работи до края на годината с хората от досегашния екип в " Левски ". След това ще се реши дали ще се наложат промени.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР