Готова съм!Време е да си тръгна от теб и съм

...
Готова съм!Време е да си тръгна от теб и съм
Коментари Харесай

Ще ти липсвам, но вече ще е много късно!

Готова съм!

Време е да си потегли от теб и съм подготвена изцяло. Не желая към този момент да съм жертва. Това, което си мислех, беше, че съм влюбен в мъжа на моите фантазии, само че се оказа, че си всичко друго, единствено не и този мъж.

Ти беше моят принудител. Ти беше моето належащо зло. Счупи ме и не знаех по какъв начин да ти кажа да спреш. Продължи с играта си, без да мислиш по какъв начин се усещам.

А аз бях унищожена. Бях толкоз счупена и изгубена в личния си свят на тъга. Не можех да се позная в огледалото. Вече не бях същата. Бях просто една сянка на момичето, което в миналото беше радостно и щастливо.

Сега съм изцяло друга и всичко е поради теб.

Защо се промени толкоз? Защо ме нарани? Мисля си за всички тези хубави дни, които прекарахме дружно и се запитвам за какво трябваше да свърши по този начин. Защо трябваше да се държиш с мен като с отпадък, когато всичко, което в миналото желаех, беше да те обичам?

И тогава всички тези мемоари, които плуват в главата ми ме обземат и стартирам да рева.

Докато бях с теб имах толкоз доста фантазии. Представях си, че ме обичаш и че ме цениш. Исках един ден да бъдем дружно и да създадем семейство. Но всичко се изпари, когато сподели същинското си лице. Лице на лъжец, който просто си играе с дамите.

Аз съм просто момиче, което имаше неприятен шанс, само че знам, че това не значи, че всеки човек след теб ще бъде същият. Следващия път ще предпочитам рационално и ще разреша на някой същински човек да влезе в живота ми. На някой, друг от теб.

Но помни- ще ти липсвам!

Друг мъж ще ме прегърне и ще ме целуне, а ти ще ревнуваш. Вече ще е късно да си ме върнеш. Аз ще бъда друга.

Обещавам ти, че ще ти липсвам. Обещавам, че ще плачеш доста, пробвайки се да ме върнеш. Обещавам, че един ден ще бъда всичко, което искаш да имаш. Но няма да го имаш. Защото не ме заслужаваш. И най-сетне осъзнах това.

Вече се веселя, че няма да извозвам живота си с някой, който не може да реши какво желае. Някой, който може да лъже обичания човек, гледайки го в очите. Не, не желая това!

Аз ще ти липсвам, само че ще бъде късно. Ще схванеш, че си изгубил една прелестна жена...
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР