Готова ли е Алекс Лийви да се оттърси от миналото?

...
Готова ли е Алекс Лийви да се оттърси от миналото?
Коментари Харесай

Дженифър Анистън за героинята си в „The Morning Show: Време е Алекс да открие любовта

Готова ли е Алекс Лийви да се оттърси от предишното? Предстои да забележим в сезон 3 на по Apple TV+, като на това се надява и актрисата в основната роля Дженифър Анистън.

„ Мисля, че е време да забележим по какъв начин Алекс открива малко обич и пристрастеност “, ​​казва Анистън пред „ Variety “. „ Може да пусне контрола и да покаже уязвимостта си, като отвори сърцето си. Нещо, което до момента не се е случвало.”
 Кирил Петков: Най-важното е да имаме 121 депутати без зависимости 14 юни 2022 | „ Най-важното нещо, върху което сме се фокусирали в този момент, е да имаме 121 депутати без зависимости. И никой от тях...
Актрисата споделя, че би желала да види героинята си Алекс да позволява повече другари в живота си. „ Тя има потребност от добра другарка! Не единствено от Чип “, споделя през смях Анистън. „ Всички желаеме тя да прекара една пълноценна безредна момичешка вечер! Да я забележим по какъв начин отива до супермаркета и просто се разхожда, като излиза за малко от своя личен балон. "

Макар да не разкрива елементи към идния сезон, Анистън загатва, че би било забавно да се потопим в предишното на Алекс и да научим малко повече за нея.

„ Какви са родителите й? Какво са създали? Какъв е бил животът й преди 20 години?” Бих желала да видя малко истори, поради която се е трансформирала в този човек, който е през днешния ден. "

С придвижването #MeToo в центъра на „ The Morning Show “ сезон 1 и Covid-19, който е огромна тематика в сезон 2, идният трети сезон също ще има централна тематика като фокус, само че Анистън желае да я резервира в загадка към този момент.

„ Не мога да кажа доста. Това е страхотна опция да хвърлим светлина върху тематики, които будят боязън от това накъде отиваме като общество. “ А ние нямаме самообладание да забележим Анистън в деяние. Премиерата на сериала се чака през есента на 2022г.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР