Гостуването на четирима авери на 47-годишния П.Д. в дома му

...
Гостуването на четирима авери на 47-годишния П.Д. в дома му
Коментари Харесай

Рибари седнаха да пият, сбирката им завърши със смърт

Гостуването на четирима приятели на 47-годишния П.Д. в дома му в Ахтопол завърши призори с показания пред Гранична полици, дознатели и правосъдни лекари и гибел, оповестява "Флагман ".

На свечеряване през вчерашния ден петимата решили да седнат в двора на домакина и да се почерпят по случай започващия рибен сезон. Хапнали, пийнали, само че решили, че е още рано да минават на вино и бира, поради което доайенът на компанията взел следващата празна каничка за ракия и се качил на втория етаж на хубавата си къща, с цел да долее от миналогодишната домашна годишна продукция, съхранявана в огромна стъклена стомна.

Тръгвайки по стълбите назад с 300 гр от скъпата пламенна течност в ръце, домакинът се препънал на най-горното ходило и се строполил на площадката сред първия и втория етаж.

Отвън приятелите му на вятъра го чакали да излезе, с цел да изпълни още веднъж чашите им и почнали да се чудят за какво не се връща.

Намерили го по очи вътре и пробвали незабавно да му дадат спешна помощ, макар че явно нямал пулс. Те извикали Бърза помощ от Царево. Фелдшерът единствено установил гибелта. Тъй като не било ясно какво тъкмо се е случвало в двора и къщата на мъртвия, на място са пристигнали първо гранични служители на реда, защото се намирали на близо, и почнали разпити на подпийналата компания.

До сутринта се изяснили всички условия към мистериозната гибел. Домакинът просто блъснал съдбовно главата си и счупил вратните си прешлени при рухването от високата стълба.

Няма данни за принуждение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР