Гостуване на 12-кратния пореден шампион Лудогорец предстои на Етър във

...
Гостуване на 12-кратния пореден шампион Лудогорец предстои на Етър във
Коментари Харесай

Луканов за мача с Лудогорец: Няма невъзможно неща, дано да имаме късмет

Гостуване на 12-кратния следващ първенец Лудогорец следва на Етър във втория кръг на efbet Лига. Мачът е в събота в Разград. Първоначално бе разгласен за 21:00 часа, само че БФС го отсрочи с половин час поради огромните жеги и той ще се играе от 21:30 часа.

Етър няма да може да разчита за мача на тримата футболисти, преотстъпени от " Лудогорец " за един сезон - Владислав Найденов, Илкер Будинов и Дамян Христов, по силата на съглашението сред двата клуба.
 Етър подписа контракт с младеж
Етър подписа контракт с младеж

Контузия в предходния мач пък получи бранителят Георги Александров, само че към този момент тренира и ще бъде в групата. Изтече наказването на нападателя Денислав Ангелов и той е на линия за съботния мач.

" Виолетовите " нямат никакво желание да смъкват гарда и колкото и да е мъчно, ще търсят добър излаз, увери старши треньорът Емануел Луканов.

" Лудогорец " разполага с доста футболисти, има опция да прави ротации. Всички са доста положителни играчи, с висока самостоятелна класа. Мачът сигурно няма да е от лесните. Но невъзможни неща няма - " Крумовград " го сподели, въпреки и с неповторим шанс.

И наполовината от този шанс да имаме, отново ще е добре. Отиваме в Разград и играем. Със сигурност няма да се надиграваме, ще си изчакваме моментите без никакво терзание, уповавам се да ги имаме ", разяснява Луканов.
 Етър пропищя от съдиите още след първия кръг
Етър пропищя от съдиите още след първия кръг

Излязоха с позиция
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР