Гостите изпуснаха победата в края ЦСКА завърши 0:0 при домакинството

...
Гостите изпуснаха победата в края ЦСКА завърши 0:0 при домакинството
Коментари Харесай

ЦСКА и Арда не се победиха на Армията

Гостите изпуснаха успеха в края
ЦСКА приключи 0:0 при семейството си на Арда от 15-ия кръг на efbet Лига. Кърджалии препънаха Лудогорец предишния кръг, а в този момент и " армейците " не съумяха да вземат цялостния актив точки от срещата си с тях.

В 18-ата минута Тобиас Хайнц бе покрай разкриване на резултата. Той стреля от границата на наказателното поле по земя, само че ударът му мина на сантиметри от десния непряк дирек на вратата на Анатолий Господинов. 15 минути по-късно Радослав Цонев насочи първи прецизен изстрел за Арда, само че Густаво Бусато съумя да избие топката над напречната греда.

В 39-ата минута Хайнц изведе Дюкенс Назон на добра позиция в наказателното поле, само че ударът на нападателя на ЦСКА бе избавен от Господинов. Само секунди по-късно Енес Махмутович бе оставен изцяло непокрит в наказателното поле на Арда. Хайнц постави топката на главата на бранителя, само че той не съумя да уцели вратата от границата на вратарското поле.

В 43-ата минута Матиас Фаетон се освободи добре от бранител на кърджалийци и стреля, само че ударът му не затрудни Господинов. В добавеното време още веднъж нападателят на " алените " стреля, като този път ударът му затрудни повече вратаря на гостите. Все отново Господинов съумя да избие топката.

Малко след началото на втората част Станислав Иванов се измъкна от появилия се на полувремето Тибо Вион и стреля право в Бусато, който не бе извънредно безапелационен, само че въпреки всичко съумя да се намеси.

В 51-ата минута след дълъг тъч на Амос Юга топката попадна в Хайнц, само че неговият удар бе блокиран от бранител на Арда и топката излезе в ъглов удар. 18 минути по-късно Хайнц стреля непосредствено от директен свободен удар, само че Господинов се намеси. Секунди по-късно Майкъл Естрада можеше да открие резултата. Той напредна и стреля, ударът му докосна леко Пламен Крачунов и топката се отби в левия непряк дирек.

Четири минути преди края на постоянното полувреме тимът на Александър Тунчев сътвори още едно рисково състояние, само че ударът на Преслав Боруков мина на сантиметри от дясната странична греда на Бусато. 

В сряда, 1-и ноември, ЦСКА гостува на Етър в отсрочен мач от третия кръг. Арда също ще изиграе отсрочен дуел от седмия кръг, като в Кърджали ще дойде Левски.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР