Господин Йовчев, директор Правни и бизнес отношения и изпълнителен директор,

...
Господин Йовчев, директор Правни и бизнес отношения и изпълнителен директор,
Коментари Харесай

Господин Йовчев е назначен за главен оперативен директор на bTV

Господин Йовчев, шеф " Правни и бизнес връзки " и изпълнителен шеф, заема поста основен действен шеф на bTV Media Group, оповестиха от медията.

Той ще продължи да работи в тясно съдействие с Любош Йетмар - президент на CME България, Мартин Швехлак - основен изпълнителен шеф на bTV Media Group, както и с целия мениджърски екип, за увеличение на бизнес достиженията на компанията.

Господин Йовчев ще продължи да дава отговор директно за областите, свързани с корпоративните връзки, правните въпроси, дистрибуцията на наличие, корпоративната известност и редица други бизнес действия от стратегическа значимост за медийната група.

Господин Йовчев се причислява към мениджърския екип на bTV Media Group през април 2014 година като шеф " Правен отдел ". Той става член на Борда на шефовете и изпълнителен шеф през 2017 година Управител е и на радиокомпания " Си Джей " - дъщерно сдружение на bTV Media Group. Преди това е управлявал отдел " Регулации " в телеком оператора " Мобилтел ", където е отговарял за цялостното сходство сред дейностите на сдружението, регулаторните условия и законодателството на Европейски Съюз.

Господин Йовчев е приключил " Бизнес администрация " с магистърска степен от Университета за национално и международно стопанство и " Право " с магистърска степен от Софийския университет " Св. Климент Охридски ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР