"Господ ни наказва! И това отдавна съм го споделила -

...
"Господ ни наказва! И това отдавна съм го споделила -
Коментари Харесай

Феноменът Мариана Везнева: Извънземните искат да ни спасят от нас самите

"Господ ни санкционира! И това от дълго време съм го споделила - извънземните ни предизвестиха с житните кръгове за потопите, пожарите, нещастията, които чакат планетата. Ето, те към този момент се случват. Няма ден, в който да няма земетресение или някакво естествено злополучие. Започна се! " Това показа феноменът Мариана Везнева, която от години разчита тайнствените пиктограми - житни кръгове, получени по огромна част от земната повърхнина.

През 2004 година Везнева издава книгата "Посланията на житните кръгове ", посредством която оповестява, че това е в действителност галактически език. Тя проучва всички загадъчни фигури, появили се в Англия от 1985 година до 2002 година (Всяка година сред май и септември се появяват нови фигури в житните поля на Англия, които се разгласяват в уеб сайтове в интернет. Везнева е изтълкувала към този момент към 300 фигури.)

Изследователката открива, че пиктограмите изобразяват числата от 1 до 10 и 7-те енергийни чакри. Някои от фигурите са предизвестия към човечеството, че го чакат бедствия, промени в климата и войни.

"След като написах тази книга, реализирах телепатична връзка с извънземните, които ни изпращат пиктограмите - показа ни арх. Везнева. - Те желаеха от мен да бъда техен представител на Земята и да кажа всичко, на което държат. "

"Ние търсим връзка с вас, бъди наш дипломат ", заръчал галактическият разсъдък.

Познавачката на пиктограмите почнала да задава въпроси към извънземните и те й отговаряли след време под формата на житни фигури. Фигурите ставали все по-сложни и сложни за пояснение. Везнева обаче е разкрила, че ни предизвестяват главно за три неща: че на Земята идва война за вода и храна в резултат на световното стопляне, че следва удар от галактическо тяло и че на Земята ще се родят хора с отворено трето око, които ще изградят нова раса. Извънземните упорствали да се заселваме в планините и да понижим раждаемостта, тъй като Земята не била пригодена да изхранва толкоз милиарди души население.

"Неразумните дейности на човечеството - обезлесяването, замърсяването на почвата, водата, въздуха в спокойно време или във война, ще ни доведат до загиване на цивилизацията. Неслучайно към този момент световното стопляне провокира размразяване на ледниците не с дни, а с часове. Оплождането ин витро се прави в нарушаване на естествените галактически закони и спомага за увеличението на популацията на планетата. Най-често при този способ се раждат близнаци, само че раждането не е техническа облага с потребно значение, тъй като техниката изпреварва нравствеността ", изяснява Везнева.

Според нея изключително ослепителен е и казусът при трансплантациите на органи, което също е нарушаване на галактическите закони.

"Човек не е Бог и няма право да трансформира Божие творение, нито да основава нови индивиди отвън човешкия модел ", безапелационна е архитектката.

С пиктограмите си извънземните изричат и своята угриженост за това, че цивилизацията ни се е отдала на полово наслаждение и безотговорна раждаемост.

"Съвсем скоро ще има и произвеждане на смъртоносни вируси в лабораторни условия. Така от време на време даже по нехайство могат да бъдат породени огромни несгоди ", споделя Везнева.

Тя счита, че съществуват галактически закони за невмешателство в еволюцията на други цивилизации. Именно по тази причина нашите галактически настойници не ни постановат насоки за дейности, а търсят разговор с нас. Ние би трябвало да задаваме въпроси, да питаме по какъв начин да постъпим, да желаеме помощ от тях, а те ще ни дават отговор с пиктограми.

"Пиша тези неща, само че кой ги чете? А извънземният разсъдък упорства тези тематики да стигнат до ръководещите и до учените, да се сътвори теоретичен център, който да проучва пиктограмите. Посветените са подготвени да ни кажат по какъв начин да спасим Земята от крах, само че единствено в случай че учените имат воля и предпочитание да контактуват с тях. "

Според Везнева извънземните се пробват да спасят Земята с новите хора, които ни изпращат.

"Появяват се кристални, тефлонови, индигови, всевъзможни нови деца. Но еволюцията се нуждае от този потоп или пожар, с цел да се прочисти от остарялото. Това, което можем да създадем, е да овладеем телепатията и да създадем въображаем щит - единствено по този начин като общественост можем да се спасим. И това ми го дават пиктограмите ", безапелационна е Везнева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР