Горката му жена на танцьора Иван Карастоянов, който явно няма

...
Горката му жена на танцьора Иван Карастоянов, който явно няма
Коментари Харесай

Брутално: Емануела успя да раздели Иван Карастоянов и жена му, заедно са!

Горката му жена на танцьора Иван Карастоянов, който очевидно няма доста ум, да не кажем никак... Скандална вест раздруса всички, а точно - Иванчо се е поддал на чара и съблазънта на Емануела и... сега двамата са дружно.

Помним, че аферата им стартира още в " Денсинг старс ", когато чалгарката му " мяташе белтъци " от първата среща, а след това бързо изконсумираха пристрастеностите си. Явно обаче не са се наситили един на различен, тъй като Иван преднамерено напусна предаването, с цел да скъса с Ема и да избави брака си. Той е женен и има малко детенце.

Е... жена му и детенцето несъмнено в този момент са си в София - самички, тъй като той е с новата си обичана. Емануела персонално се постара да разгласява фотоси, на които се вижда, че е с нов мъж, на морето, а на пясъка е написано името й. Първата й писмен знак пък грее с бели рози в средата на огромен букет с червени такива... Абе, романтик си е хванала, единствено да не беше женен.

Доказателство, че става дума за Иван, са освен думите на близки до нея хора, а и фактът, че тя не стопира да пуска фрагменти от танците си с Карастоянов, до момента в който на втория си сътрудник Калоян не отделя и минутка време. Сещате се, че не " Денсинг старс " й е в главата, нали?!

" Жалко за младата му жена на тоя олигофрен! Кака му Емануелка ще си поиграе и ще му постави рога с първия баровец ", пишат в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Иван Карастоянов Емануела Емануела и Иван Карастоянов Калоян Денсинг старс танцьор морето
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР