Горгона“ - това име носи най-новото парче-епизод от своеобразния музикален

...
Горгона“ - това име носи най-новото парче-епизод от своеобразния музикален
Коментари Харесай

Папи Ханс люби Горгона

„ Горгона “ - това име носи най-новото парче-епизод от самобитния музикален сериал “Когато позираш - прозираш “ на поета Константин Трендафилов, който познаваме под артистичния псевдоним Папи Ханс. Именно и момичето-горгона, изиграно от приятелката на Папи – млaдaтa aктриca Caрa Дрaгулeвa, е основната лирическа (анти)героиня в едноименната ария. Тя се крие зад „ тъмни очила “ и маркови „ рокли, чанти, гривни с диаманти “, само че сърцето й е замръзнало и „ съвсем не бие “.

 Както още с неспокойствие видяха феновете на поета-певец, една от изненадите тук е, че в клипа на новата ария Константин показва и завладяваща хореография на момичетата-горгони, която евентуално ще се трансформира в тренд в платформата на TikТok. И макар че множеството от реакциите след стартирането на новото парче бяха одобрителни,

не липсваха разочарования,

а някои означиха доста идейни „ взаимствания “ от клипа на Too Late на канадския рапър The Weeknd. „ За тази тъпа ария ли чакаше два месеца да я пуснеш? Това е най-слабата ария от албума към този момент “, изрази мнението си един от слушателите на Папи Ханс.

При все това парчето към този момент е слушано от над 180 хиляди консуматори в YouTube и се подреди на девето място в листата с „ набиращи известност “. То е петото от общо 12-те в плана.

Припомняме, че предишният „ епизод “ носеше името “Да си знаел ” и с цел да го популяризира Трендафилов притегли вниманието в обществените мрежи като

разгласи, че е бременен.

Той показа фотография на наедрялото си коремче в компанията на обичаната си Caрa. На фотографията двамата бяха прегърнати и се целуваха до момента в който тя нежно галеше корема на Папи. От обявата обаче стана ясно, че изпълнителят е бил „ бременен “ с новото си парче. Дни преди този момент пък фотография с безусловно същата идея пусна и нашумелият американски рапър Lil Nas, който пък „ забременя “ с дебютен албум под надслова Montero.

 „ Поздрав за всички девойки, които по стичане на събитията се оказват героини в тая яка песничка! “, реагира и един от почитателите на артиста в секцията с мнения в YouTube незабавно след премиерата на парчето. По неразбираема причина същата тази секция беше отрупана и с думата „ есе “, което от своя страна провокира изненада измежду меломаните. „ Някой може ли да изясни какво значат есетата в мненията? “, запита един от тях.

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР