Горещ спор се разрази в ефира на Би Ти Ви

...
Горещ спор се разрази в ефира на Би Ти Ви
Коментари Харесай

ГОРЕЩО В ЕФИРА! Костадин Костадинов изнерви Цветанка Ризова. Лидерът на Възраждане: Заключиха ме под домашен арест

Горещ спор се развихри в ефира на Би Ти Ви сред водача на " Възраждане " Костадин Костадинов и тв водещата Цветанка Ризова. Опитвайки се да зададе " верните " въпроси на Костадинов, тя насочи диалога в напрегната дискусия и размаха в ефир раздран ветробран на микрофон, с който е била репортерката на малкия екран на митинга през днешния ден.

" Не мога да се съглася, че митингът с изключение на против зеления документ, се е трансформирал в митинг против медиите. За страдание, голяма част от медиите в България не са справедливи ". Това съобщи във видеовръзка карантинираният водач на " Възраждане " Костадин Костадинов. Той съобщи, че в случай че журналистки от Би Ти Ви са били подложени на " физическа и вербална разпра ", би трябвало да потърсят своите права в съда.
свързани новини42997преди 4 часа16352преди 6 часа
Костадинов съобщи още, че когато има подобен проблем, явно виновността е и в двете страни. " Когато медиите са едностранчиви и оферират единствено едната позиция, когато шества едностранчива агитация... - маски, зелени документи, насилствена имунизация, първа... пета вълна. Това не трябва да се позволява! Трябва да се върнем към естествения си метод на живот ", съобщи той.

Лидерът на " Възраждане " укори Би Ти Ви, че са изнесли персонални данни (с ЕГН) в народен ефир.

Той бе безапелационен, че е " под домакински арест, маскиран като карантина ". " Не мога да се срещна с премиера Петков, до момента в който не мине домашния ми арест. Днес имаше диалог сред проф. Сербезова и представители на протестиращите. Между другото, желая да я поздравя - тя сподели най-мъжкото държание от всички ръководещи и откри сили да се срещне с протестиращите. Ние предложихме контактна работна група, единствено от експерти, които да се срещнат с премиера.

Тази група би трябвало да бъде подбрана на паритетен принцип - както от последователи на цялостната възбрана, по този начин и на цялостното въвеждане на зеления документ. Истина е, че зеленият документ ни беше натрапен от нашите " сътрудници ", т.е. господари. Вината за днешния митинг и ескалацията е единствено на ръководещите. Ние помолихме премиера за разговор, подобен ни беше отхвърлен ".

Костадинов влезе в спор с тв водещата Цветанка Ризова за смисъла на имунизацията и карантинирането. " Карантината е медицински фашизъм, отново споделям - това е домакински арест. Направих си два теста и двата са негативни ", съобщи той.

На въпрос дали ще има последващи митинги, той съобщи: Демокрацията значи разговор. Това го сподели министър-председателят и аз поздравявам това. Но за жалост нашата протегната ръка не беше призната ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР