Гордото момче твърди, че „Тръмп спечели“, след като ридаеше за милост и получи 10-годишна присъда: доклади

...
Гордото момче Доминик Пецола ридаеше в съдебна зала във Вашингтон,
Коментари Харесай

Гордото момче Доминик Пецола ридаеше в съдебна зала във Вашингтон, окръг Колумбия, в петък, докато молеше федерален съдия за снизходителност в своя ян. 6 изречение и обеща да стои настрана от политиката в бъдеще.

Въпреки това, след като получи 10-годишна присъда затвор, Пецола вдигна юмрук и извика „Тръмп спечели“, докато напускаше съдебната зала, според WUSA.

46-годишният, който разби прозорец на Капитолия с откраднат полицейски щит за борба с безредици, беше съден заедно с четирима други членове на Гордите момчета по-рано тази година в един от най-високите профилни случаи, свързани с нападението на Капитолия от 6 януари 2021 г.

Групата беше изправена пред бунтовни обвинения в заговор за ръководене на усилията за осуетяване на сертифицирането на изборите през 2020 г. от Конгреса след загубата на бившия президент Тръмп от тогавашния президент -избраният Джо Байдън.

Пецола, наскоро назначен от "Гордото момче", беше единственият от петимата, който беше оправдан за бунтовна конспирация. Въпреки това той беше осъден за нападение, съпротива или възпрепятстване на полицай, грабеж на държавна собственост и унищожаване на държавна собственост.

На изслушването за присъдата в петък Пецола се извини за действията си и каза на окръжния съдия на САЩ Тимъти Кели, че 6 януари беше „най-лошото и достойно за съжаление решение в живота ми“, според NBC News.

„Ваша чест, стоя пред вас като променен и смирен човек“, каза още той, според WUSA. „Но въпреки това, като човек, който винаги е поемал отговорност за действията си … никога не съм отричал какво съм направил на J6.“

Въпреки това, след като съдията напусна съдебната зала, Пецола извика подкрепата си за Тръмп .

Друг бунтовник от 6 януари, който използва Taser срещу бившия полицай от окръг Колумбия Майкъл Фаноун във врата, докато го влачеха през тълпата, по подобен начин извика фразата „Тръмп спечели“ след присъдата му през юни, NBC News съобщава.

За най-новите новини, времето, спорта и поточно видео се насочете към The Hill.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР