Гордостта ми блика отвсякъде. Така иронично в рамките на редовната

...
Гордостта ми блика отвсякъде. Така иронично в рамките на редовната
Коментари Харесай

Борисов не изключи министри на ДПС след ротацията

Гордостта ми блика отвред . Така иронично в границите на постоянната си утринна предпарламентарна сводка водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява думите на  от през вчерашния ден вечерта, че Борисов следва да е горделив, че поддържа държавно управление като актуалното. Тогава Петков и подсети на Борисов, че не може да прави промени на министри в кабинета без поддръжката за това от страна на ПП/ДБ.

" Аз доста ясно споделих - в нашето съглашение е записано, че при ротацията Мария Габриел става министър председател, а всеки министър минава на оценка. А в случай че би трябвало да отговоря в същия звук - още през днешния ден те могат да схванат какво пък е да ръководят без нас. Според мен това са предизборни изявления, целящи да надъхват гласоподавателите ", отговори на въпрос на News.bg Борисов.

Бившият министър председател не изключи и вид третата партия в " некоалицията " Движение за права и свободи, да излъчат министри при ротацията , в случай че има хора, които да се оправят по-добре от сегашните.

Борисов изрече рецензии към законодателния развой, само че още веднъж загатна, че " сглобката " може да просъществува по-дълго от предстоящото. " Не съм удовлетворен, че по някои закони променяме по-късно по 2-3-4 пъти това, което се приели. Млада е некоалицията, неопитна, от време на време се постанова да се създадат небрежно нещата. В идващите години би трябвало повече да се изпипва. "

Лидерът на ГЕРБ отхвърли да разяснява позицията на редица институции, че идните са в прерогативите на Велико Народно заседание. " В България доста хора се пробват да се вършат на това, което не са. Затова няма да вляза в същия звук и да приказвам по правни тематики, по които хората учат години. За мен най-важното в измененията в Конституцията е правосъдната промяна. "
 Борисов готви рокади при ротацията, само че има вяра в цялостен мандат
Борисов готви рокади при ротацията, само че има вяра в цялостен мандат

Лидерът на ГЕРБ можел да изброи 7-8 нищо несвършили министри
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР