GoPro представи най-новото попълнение към своята дългогодишна линия екшън камери.

...
GoPro представи най-новото попълнение към своята дългогодишна линия екшън камери.
Коментари Харесай

GoPro представи флагманската екшън камера Hero 12 Black на цена от 399 долара

GoPro показа най-новото попълнение към своята дългогодишна линия екшън камери. Наречената по подобаващ метод GoPro Hero 12 Black е с редица усъвършенствания спрямо предшественика си и от през днешния ден е налична за предварителни поръчки преди стартирането ѝ на пазара в целия свят на 13 септември.

Hero 12 Black включва акумулаторната батерия Enduro на компанията, която в композиция с усъвършенстваната система за ръководство на зареждането на камерата може да обезпечи до 2 пъти по-дълго време на работа спрямо предшественика си (над 155 минути запис при 1080p30 / над 95 минути при 5,3K30).

Говорейки за качество, новата екшън камера може да снима с разграничителна дарба до 5,3K при до 30 фрагмента в секунда. Както означават от GoPro, това е с 91% повече от 4K и сys 665% повече от 1080p. Другите режими на запис включват 8x Slo-Mo с резолюция до 2,7K и обичайно 4K снимане с до 120 фрагмента в секунда. Снимките могат да бъдат заснемани с резолюция до 27 мегапиксела.

„ Новата ни флагманска камера е кулминационната точка на 21-годишния опит на GoPro и пристрастеността ни да ви помогнем да заснемете и споделите живота си по един вълнуващ, сходен на сън метод, който кара вас и вашата публика да се чувствате по този начин като че ли още веднъж сте там, преживявайки обичаните си прекарвания в ярки елементи. “

казва Николас Уудман, основен изпълнителен шеф и създател на GoPro

GoPro Hero 12 Black поддържа и безжично аудио, което разрешава на потребителите да снимат тон непосредствено от Bluetooth устройства като слушалки, микрофони и даже Apple AirPods. Редица варианти за съответствие на страните са подобаващи за всички типове основатели на наличие.

Освен новата екшън камера, GoPro разгласи и Max Lens Mod 2.0 – прикрепящ се аксесоар за обектив, който може да разшири зрителното поле на камерата до 177 градуса при 4K резолюция и 60 фрагмента в секунда. Твърди се, че добавката е по-малка и по-лека от предшественика си и разполага с обектив, който е два пъти по-устойчив на надраскване от преди. През октомври ще се появят и други аксесоари, като „ удължител “ и водоустойчиво дистанционно управление на пандиза.

Цената на GoPro Hero 12 Black стартира от 399,99 $, а Max Lens Mod 2.0 ще ви коства още 99,99 $ (или 79,99 $ за клиенти на GoPro). Налична е и версия Creator Edition, която включва няколко спомагателни аксесоара, което ще ви коства 599,99 $. Предварителните поръчки към този момент са отворени преди плануваното стартиране на GoPro Hero 12 Black на пазара на 13 септември.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР