Google премахна тази функция през 2021 г., но тя най-сетне

...
Google премахна тази функция през 2021 г., но тя най-сетне
Коментари Харесай

Телефоните Google Pixel получават обратно полезната функция за силата на звука

Гугъл отстрани тази функционалност през 2021 година, само че тя най-накрая се завръща.

Миналата седмица Гугъл показа втората бета версия на Android 15, с която за първи път се запознахме с новите функционалности като App Pairs и Private Space. Но софтуерният колос е добавил и друга актуализация за смарт телефоните Pixel. ИНтернет колосът е върнал потребната функционалност за силата на звука, която липсва от 2021 година насам.

Въпросната функционалност ви дава опция да контролирате напълно силата на звука на обособените групи колонки на Гугъл Home, състоящи се от артикули на Гугъл, по време на лъчение. Така че, в случай че имате тонколони на Гугъл, свързани към вашия Pixel посредством приложението Гугъл Home, менюто за силата на звука ще ви разреши да регулирате мощността на всяка тонколона, без да е належащо да вършиме това от въпросното приложение. Всъщност Гугъл отстрани тази функционалност още през 2021 година вследствие на правосъден иск от страна на Sonos.

Но не щеш ли след няколко години арбитър от Калифорния анулира присъдата в интерес на Sonos. Гугъл неотложно възвърне опцията за прибавяне на високоговорителите Nest, устройствата Chromecast и екраните Nest към няколко групи колонки в Гугъл Home. Това е едно малко завръщане вкъщи за потребителите с голям брой тонколони в границите на екосистемата на Гугъл.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР