Гонка с полицията в Стара Загора на 30 декември завърши

...
Гонка с полицията в Стара Загора на 30 декември завърши
Коментари Харесай

След гонка в Стара Загора и неясни обстоятелства: Издъхна шампионът по борба Пламен Пенев

Гонка с полицията в Стара Загора на 30 декември приключи с потърпевш служител на реда и умрял мъж, за който през днешния ден NOVA заяви, че е 58-годишният някогашен републикански първенец по битка Пламен Пенев.

 

Информацията за полицейското гонене е извънредно разнопосочна. Днес се чака известие на прокуратурата в Стара Загора какво тъкмо се е случило.

 

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че преследването е почнало поради опасност с нож от страна на възрастен мъж към деца. Сигнал за това е подаден от малолетно момче в 20:45 часа на незабавния телефон 112.

 

Органите на реда намерили мъжа на бензиностанция. При опит на служителите на реда да осъществят контакт с него, той избягал с автомобила си " Ауди ". В последвалата гонка се присъединили десетина полицейски коли и траяла през няколко квартала на Стара Загора. Преследването завършило на основен бул. в града покрай парк " Артилерийски ".

 

Разминават се информациите дали е станала злополука, само че съгласно BG ON Air чиновник на Министерство на вътрешните работи е потърпевш откакто преследваният се блъснал в полицейски автомобил. Униформеният е в болница с фрактура на ръка и разкъсно-контузни рани на главата, без заплаха за живота. От вътрешното министерство показаха, че преследваният е умрял след злополуката. Категорични са и, че е оказана навременна здравна помощ на всички участници в случая.

 

Според някои от непотвърдените версии мъжът умрял откакто излязъл от колата си, като се допуска, че става дума за инфаркт.

 

След като стана ясно, че умрелият е Пламен Пенев, негови близки оповестиха, че нощес той е излязъл да разхожда кучето си, а съседи отхвърлиха да е вадил нож.

 

Дъщеря му Борислава Пенева твърди, че татко ѝ е погубен от органите на реда. Тя видяла тялото на татко си в Съдебна медицина и споделя, че е бил със строшен череп и голям брой удари по лицето.

 

Всички обстоятелства и условия по случая се обясняват в границите на почнало следствие, което се организира от следовател от Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура-Стара Загора. По случая в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора е разпоредена вътрешна инспекция.

Автор: dir.bg

@icorazcyol9

 

♬ sonido original - Iván
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР