Голямото разкриване започна! Нов запис от Розуел показва хуманоид на

...
Голямото разкриване започна! Нов запис от Розуел показва хуманоид на
Коментари Харесай

Голямото разкриване започна! Нов запис от Розуел показва хуманоид на носилка

Голямото откриване стартира! Нов запис от Розуел демонстрира хуманоид на носилкаРозуел, Ню Мексико, безспорно е мястото на Земята, което ни демонстрира, че не сме сами във Вселената.Обяснението за това е, че има няколко известия за наблюдения на НЛО в града през юли 1947 г.Много хора имат вяра, че обектът, който катастрофира покрай военновъздушната база на Съединените щати, известна още като зона 51,е доказателството,което се укрива от военните.Голямото разкриванеФактът, че няколко души са разкрили неидентифицирани остатъци от галактически транспортен съд, е безспорен само че военните обществено потвърдиха, че останките са от метеорологичен балон.

 2 updates roswell ufo crash - Голямото откриване стартира! Нов запис от Розуел демонстрира хуманоид на носилка
Сега,скорошно видео стана вирусно в интернет, потвърждавайки, че тези, които считат, че военните са съучастници в прикриването на Розуел, може да са прави.Видеото е пуснато от неизвестен източник,който доста скоро по-късно,прикрива следите си и изчезва.
На видеото може да се види отряд въоръжени мъже, носещи някакъв хуманоид на носилка.Дали не стартира Голямото откриване,обещано от Джон Ратклиф и Джеймс Улси?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР