Голямото жури на САЩ гласува за импийчмънт на бившия американски

...
Голямото жури на САЩ гласува за импийчмънт на бившия американски
Коментари Харесай

Тръмп определи обвиненията си като политически

Голямото жури на Съединени американски щати гласоподава за импийчмънт на някогашния американски президент Доналд Тръмп. Това направи Тръмп първият някогашен президент на Съединени американски щати, който се явява в съда в американската история. Тръмп назова обвиняванията " политически ". Журито взе решение, някогашният президент на Съединени американски щати Тръмп да се яви пред съда. Доналд Тръмп е упрекнат в заплащане на 130 000 $ на порно звездата Сторми Даниелс. Обвинението беше, че е имал извънбрачна връзка с нея по време на акцията за президентските избори през 2016 година
Във връзка с следствието Тръмп написа в профила си в обществените мрежи на 18 март, че ще бъде задържан на 21 март, като прикани " почитателите " си на митинг в негова поддръжка.

Като част от следствието огромното жури в Ню Йорк гласоподава Тръмп за отговорен. Така Тръмп ще бъде първият някогашен президент на Съединени американски щати в американската история, който ще бъде изправен пред съда по обвиняване против него.

Бившият президент Тръмп направи поредни изказвания след решението. Той дефинира обвиняването си като " политическо ", като се аргументира, че това е " интервенция в изборите ".

„ Адвокатът от Манхатън Алвин Браг, деликатно селекциониран и финансиран от Джордж Сорос, е срам. „ Вместо да спре невижданата незаконна вълна, която превзема Ню Йорк, той прави мръсната работа на Джо Байдън, като пренебрегва убийствата, кражбите и нападенията, върху които трябваше да се концентрира ", това написа Доналд Тръмп в профила си.

Тръмп също подсети на съветското следствие за него и нападението на имението му в Мар-а-Лаго от ФБР.

„ Такова нещо не е имало до момента в историята на страната. Демократите лъгаха, мамеха и крадяха като част от манията си да се изправят против Тръмп. Но в този момент направиха немислимото ", добави още той.

Твърдейки, че е изцяло почтен, той написа: „ Аз съм много напред в анкетите. „ Демократите се пробват да санкционират своите политически съперници “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР