Голямото дерби между Рафаел Надал (Исп) и Анди Мъри (Вбр)

...
Голямото дерби между Рафаел Надал (Исп) и Анди Мъри (Вбр)
Коментари Харесай

Надал и Мъри откриват ден №2 от Мадрид Оупън

Голямото дерби сред Рафаел Надал (Исп) и Анди Мъри (Вбр) е първият мач в програмата на втория ден от виртуален тенис шампионат " Мадрид Оупън ". Двамата някогашни №1 в света ще се изправят от 16:00 ч. един против различен в компютърната графика на играта Tennis World Tour в мач от група 1 на конкуренцията при мъжете.

Вчера и двамата записаха победи в дебютните си срещи - Надал надви над Денис Шаповалов (Кан) с 4:3 (3), а Мъри съкруши Беноа Пер (Фр) с 3:1. Французинът размени в шампионата своя съотечественик Гаел Монфис, който в последния миг се отхвърли от присъединяване.

Двубоите от Откритото състезание на Мадрид в интернет се играят в един сет до 3 гейма, като при тъждество 3:3 спечелилият се излъчва с тайбрек до 7 точки. Участниците се състезават в домашни условия посредством подпора PlayStation 4. Всяка намира се излъчва онлайн в страницата на шампионата във " Facebook ".

Участват общо 32-ма от топтенисистите - по 16 при мъжете и при дамите. Регламентът планува групова фаза от по четирима играчи в поток, които след мачове всеки против всеки ще излъчат по двама 1/4-финалисти за етапа на класическа директна елиминация. Шампионът ще бъде излъчен в четвъртък (30 април).

Виртуалното събитие има благотворителен темперамент и ще обезпечи €50 000 в помощ на испанските здравни служби за битка с пандемията от ковид COVID-19. ATP и WTA пък обезпечават награден фонд от по €150 000, като участниците сами ще преценяват какъв брой от парите да дарят в поддръжка на своите сътрудници от по-ниските равнища на международните класации, които сега са най-силно финансово ощетени от прекъсването на професионалния сезон.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР