Голямо количество оръжие и боеприпаси са открити в дома на

...
Голямо количество оръжие и боеприпаси са открити в дома на
Коментари Харесай

Цял арсенал в дома на Бенчев, претърсват коли и имоти на задържаните с Очите

Голямо количество оръжие и муниции са открити в дома на бургаския общинар от групата на Българска социалистическа партия Бенчо Бенчев, който беше задържан дружно с Димитър Желязков – Митьо Очите в хотел в Истанбул.
 Социалистите в Бургас: Бенчев да подаде оставка като консултант  Българска социалистическа партия прикани арестувания с Очите Бенчев да напусне Оценка за съвместимост в Бургас  Бенчев, Узун и още петима към този момент в наш арест, Очите чака в турски затвор
По първична информация служители на реда ревизират и колите на предприемача, който е съучастник във компанията " Аркус-Сигурност ". 



Освен него, южната ни съседка изпрати към България с белезници на ръцете и друго политическо лице, оказало се на едно и също място с Очите – някогашният народен представител от Движение за права и свободи Несрин Озун, който има взаимен бизнес с Бенчев.

Специализираната прокуратура преценява събраните доказателства за възможната му съпричастност към неутрализираната ОПГ (както и на други лица, доведени от Република Турция) и повдигането на обвинявания, оповестиха от спецпрокуратурата. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР