Голямата звезда на ЦСКА и голмайстор на червените - Фернандо

...
Голямата звезда на ЦСКА и голмайстор на червените - Фернандо
Коментари Харесай

Каранга: Искам титла с ЦСКА, не мисля за трансфер

Голямата звезда на ЦСКА и голмайстор на " алените " - Фернандо Каранга, през днешния ден получи премията си за най-хубав футболист на 11-ия кръг от Първа лига. След това бразилецът приказва пред медиите.

Ето какво сподели:

" Ще не преставам да работя крепко, с цел да може тази премия да не ми е последна. В началото ми беше мъчно в България, признавам си. Това беше обикновено, нужно е време за акомодация. Трудно беше поради студа и някои други неща. Българският език е доста сложен, само че ще се постарая да науча няколко думи.

Надявам се един ден да играя за националния тим на България. Не си върша сметка какъв брой гола ще вкарам за ЦСКА този сезон или като цяло. Просто ще се старая да се представям добре и да отбелязвам допустимо най-вече.

Искаме да станем първенци, да зарадваме нашите почитатели. Ще бъде мъчно, само че ще се борим. Не желая да разясня какъв брой пари коствам. Има си способени хора, които може да ви отговорят на този въпрос. Моята работа е да упражнявам и да играя. Цената на Неймар? Тя е естествена, откакто има кой да я заплати. Трябва да спрат спекулациите към моето бъдеще и възможна продажба. В този миг мисля единствено за ЦСКА ".

 ЦСКА желае 6 милиона лв. за Фернандо Каранга
ЦСКА желае 6 милиона лв. за Каранга

" Червените " оцениха звездата си високо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР