Голямата звезда на Швеция и Милан Златан Ибрахимович разкритикува сериозно

...
Голямата звезда на Швеция и Милан Златан Ибрахимович разкритикува сериозно
Коментари Харесай

Златан за CR7: Световното не е за лъжци!

Голямата звезда на Швеция и Милан Златан Ибрахимович разкритикува съществено полемиката към първия гол на Португалия против Уругвай.

Попадението първо беше записано на Кристиано Роналдо, а по-късно съдиите се коригираха, уверени, че Бруно Фернандеш е играл финален с топката, защото португалецът не я откланя във вратата на Диего Роче.

Ибра, представен от SoccerScenes, разкритикува реакцията на Роналдо, който явно се е опитвал да убеди всички, че голът е негов.

„ Знаете по кое време сте докоснали топката… и знаете по кое време не сте. Най-срамното е да се не помни, че има камери, които ще разкрият истината. Ако това съм аз, търча напряко при Бруно Фернандеш и чествам с него.

Казвам му, че това е неговият гол и че не съм блъснал топката, а не да се пробвам да привлека излишно внимание от публиката. Това ясно демонстрира, че той желае всичко да се върти към него и тъкмо по тази причина Тен Хаг го изгони от „ Юнайтед “. Той просто е смутен, че всички медии са ориентирани към Меси, който резервира Аржентина жива на международното състезание. Сега той се пробва да открадне светлината на прожекторите от Меси и Бруно. Футболът не е за лъжци “, ядосан е шведът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР