Голямата звезда на Барселона Лионел Меси за първи път призна

...
Голямата звезда на Барселона Лионел Меси за първи път призна
Коментари Харесай

Лионел Меси бил готов да напусне Испания през 2017 г.

Голямата звезда на Барселона Лионел Меси за първи път призна намерено, че през 2017 година е желал да напусне клуба, в който е от началото на кариерата си. Преди три години аржентинският национал имаше проблеми с данъчните управляващи в Испания, което го е предиздвикало да мисли за продължение на кариерата си в друга страна.

" По това време с цялата тази каша с хазната, желаех да напусна, не с цел да си потегли от Барса, а с цел да си потегли от Испания. Чувствах, че се отнасят към мен незаслужено и не желаех да оставам повече. Никога обаче не получих публична оферта, тъй като всички знаят, че желая да играя за Барселона ", разяснява 32-годишният Меси в изявление за RAC1.

" Това беше доста сложен интервал за мен и фамилията ми, тъй като хората не знаят какво тъкмо се случваше. Всичко беше тежко, само че е по-добре, че се случи, когато децата ми още бяха прекомерно дребни, с цел да схващат ", добави шесткратният притежател на " Златната топка ".

" Днес към този момент мисля за довеждане докрай на кариерата тук. Особено поради метода, по който се усещам в този клуб, както и поради това по какъв начин се усеща фамилията ми в този град ", приключи Меси. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР