Голямата новина не е, че Корнелия Нинова подаде оставка. Голямата

...
Голямата новина не е, че Корнелия Нинова подаде оставка. Голямата
Коментари Харесай

Тома Биков: Нинова свали доверието си от Румен Радев 5 дни преди балотажа |

Голямата вест не е, че Корнелия Нинова подаде оставка. Голямата вест е, че 5 дни преди втория тур на президентските избори тя смъкна доверието си от Румен Радев. И го сподели в директен текст. 

Това написа Тома Биков от ГЕРБ във фейсбук, откакто по-рано през днешния ден. 

" Абсолютна изненада е, че оставката ми желае служебният кабинет посредством представителя си Антон Кутев, който не прави на пленум това искане, а го прави обществено в качеството си на представител на служебния кабинет. Абсолютна изненада е, че Инициативният комитет на президента Радев и вицепрезидента Илияна Йотова ми желаят оставката. Имаме писмо от социалистите, членове на Инициативния комитет, които ми желаят оставката ", разкри Нинова. 

На тези две структури предлагам: да не се занимават с партийно строителство. Служебният кабинет да си гледа рецесиите, имат задоволително проблеми за решение – цените, здравето, да си гледат тази работа. Да не инженерстват в Българска социалистическа партия. На Инициативния комитет - да си гледат балотажа, това им е работата, а не да се занимават с управлението и оставките в Българска социалистическа партия,  още Нинова. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР