Голямата надежда на бразилския футбол Артур Мело беше спряган за

...
Голямата надежда на бразилския футбол Артур Мело беше спряган за
Коментари Харесай

Артур: Още нищо не съм подписвал с Барселона

Голямата вяра на бразилския футбол Артур Мело беше спряган за несъмнено ново попълнение на Барселона от испанските медии в сряда. Самият състезател обаче разгласи, че към момента не е подписвал нищо, въпреки че е наясно за водените договаряния.

Спортният шеф на каталунците Роберт Фернандес пътува до Бразилия, с цел да завърши договарянията с сегашния му клуб Гремио. Според испанския щемпел, договорката е опечена и ще влезе в действие от 1 януари 2019 година, като заради тази причина ще бъде смъкната 1/5 от цената на играча, която беше 50 млн. евро.

"Моето прекосяване в Барселона се приготвя, само че нищо не съм подписвал към момента. Нека оставим двата клуба да се схванат, има задоволително време ", показа Артур пред изданието "Диарио Спорт ".

Барселона към този момент е запълнил квотата си за играчи отвън Европейския съюз с привличането на Паулиньо, Филипе Коутиньо и Йери Мина от лятото насам. Рекордната покупка от Ливърпул обаче е подал документи за португалско поданство и по този начин ще се отвори място за Артур, стига всичко в сделката с Гремио да е наред.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР