Голямата изненада на тези избори ще бъде Възраждане, коментира кандидатът

...
Голямата изненада на тези избори ще бъде Възраждане, коментира кандидатът
Коментари Харесай

Делян Добрев: Специално ние в България можем без руски газ, в Европа не е така

" Голямата изненада на тези избори ще бъде " Възраждане ", разяснява претендентът за депутат от ГЕРБ Делян Добрев в предаването " Стълбището " по Дарик радио.

Той изясни, че по целия свят популистките партии имат напредък.

" Конкретно на тези избори изборната интензивност ще бъде още по-ниска... Причината е, че гласоподавателите си мислят, че няма да има държавно управление ", изясни Делян Добрев.

" Моята вяра е, че всички партии ще създадат всичко допустимо да има държавно управление ", разяснява по отношение на опцията за съставянето му. " Партиите няма да си разрешат с лека ръка да отидат още веднъж на избори ", добави той.

" Не виждам по какъв начин ще стане държавно управление сред ГЕРБ и " Възраждане ", разяснява той.

" Според мен не би трябвало да има партии табу ", разяснява Добрев по отношение на опцията за държавно управление с присъединяване на Движение за права и свободи и напомни, че това дългогодишно отрицателно отношение към Движението е сходно на това на " Продължаваме промяната " към ГЕРБ.

Той изясни, че от 6 месеца от ГЕРБ изясняват по какъв начин купуваме газ от " Газпром " посредством медиатори, а от Политическа партия отхвърлят, само че не демонстрират документи за това. Той е безапелационен, че тази " машинация " би трябвало да стане ясна на всички.

" Още преди 4 години България стана акционер в терминала за регазификация в Гърция ", изясни Добрев и уточни това като малко прочут факт, който обаче " можем да оповестяваме със самочувствие ".

" Специално ние в България можем без съветски газ ", безапелационен е Делян Добрев и изясни, че в Европа не е по този начин.

" За България нищо значително няма да се случи, ние можем да сменяем " Газпром "... Още март месец казахме, че България би трябвало да започва интернационален търг за доставки ", безапелационен е той.
Добрев изясни, че ние сме дребен потребител, само че бизнесът ни доста зависи от цената на газа.

" Още президентът Първанов започва диалога с Азербайджан за газ... Още през 2012 година договорихме ниските цени на газа от Азербайджан ", изясни Делян Добрев.
" Накрая страданието ще остане единствено за Русия... Европа ще размени терминалите и по-късно няма да ѝ би трябвало този съветски газ ", безапелационен е Делян Добрев.

По думите му Европа ще стане " Европа на технологиите ", а не на " индустриалното развиване " и в действителност ще се концентрира върху производството на " зелен водород ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР